sakhumzifriends

site de rencontre gratuit en republique dominicaine Klicka här eller på foto nedan för att ladda ner boken om Sakhumzi barnhem. Filen är knappt 4 MB.

http://feelgoodbiochem.com/?milforw=site-de-rencontre-arabe-en-france-gratuit&b56=07  

 

 

Amelias vänner har skapats till förmån för Amelias barnhem (Sakhumzi) i Kapstaden/Sydafrika. Amelia är en enastående kvinna som i dagsläget har över 100 föräldralösa barn i åldrarna 0 - 20 år under sina vingar. Hon har i princip ingen statlig hjälp utan lever på de pengar hon får in från välgörenhet. Vill du bli Ameliavän så kontakta oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Din gåva är varmt välkommen. Amelias vänner har Plusgiro: 414 63 12-6 och Bankgiro: 356-1529

 

Aktuell styrelse samt revisorer:

Lisette Svensson ordf.    
Anita Jordö sekr.    
Barbro Phipps kassör
Simon Phipps ord. styr. led    
Mikael Svensson ord. styr.led    
Helena Ekstrand suppl.
Robert Säll valberedning
Love Fallmar revisor
                           

Ameliavän blir du genom att betala in en årsavgift på 100kr för en person eller 200kr för en familj. Meddela sedan namn, hemadress samt mailadress här eller ring Barbro Phipps: 0708 399369 eller 031/208683. Detta behövs för vårt medlemsregister.

Ditt bidrag, litet som stort och gärna som månadsgivare är otroligt värdefullt och varmt välkommet till plusgiro 4146312-6 / bankgiro 356-1529  mottagare: Amelias Vänner.  Det enklaste om man blir månadsgivare är att använda sig av stående banköverföring.

Pengarna går oavkortat till barnhemmets konto då vi står för bankavgifter och överföring. Allt du ger når fram. Som Ameliavän får du regelbundet nyhetsbrev och inbjudningar till olika träffar.

Du får naturligtvis nyhetsbreven även om du inte registrerar dig som Ameliavän. Glöm bara inte att ge oss din mailadress.